کوچینگ مهاجرت
مهاجرت چه به قصد رفتن و تجربه کردن و برگشت باشد و چه مقصود از آن ماندن برای همیشه، فرآیندی است که تمامی ابعاد زندگی یک فرد را تحت تاثیر قرار میدهد. فرآیندی طولانی که مدتها قبل از عزیمت فرد آغاز میشود و سالها ادامه دارد. در این پروسه حرفها و نظرات متفاوتی ارائه میشود که هرکدام تا حدی میتواند صحیح باشد ولی برای دیدن تمامی تصویر و روشن شدن کل فرآیند نیاز به جمعبندی و تفکر است. در میگمیگریشن با کوچینگ مهاجرت به دنبال ترسیم تمامی واقعیت برای مراجعین خود هستیم.
واژه کوچینگ این روزها راه خود را به ادبیات مردم باز کرده است. حالا در شبکههای اجتماعی صفحات زیادی را درباره کوچینگ میبینیم. کوچینگ در لغت به معنای مربیگری است.
اما سوال اینجاست که مربیگری یعنی چی؟ آیا یک فرد برای زندگی به مربی نیاز دارد؟
در زندگی ما مسائل و چالشهایی پیش میآید که راه حل آن دست خودمان است ولی برای پیدا کردن بهترین راهحل نیاز به مشورت داریم. مشورت با فردی که بدون قضاوت ما را بشنوند و با شرایط ما اشنا شود و به عنوان یک فرد متخصص به ما برای پیدا کردن بهترین راهحل کمک کند.
مهاجرت به عنوان یکی از بزرگترین چالشهایی که یک انسان در طول عمر خود با آن روبهرو میشود تمامی حیطههای زندگی شخصی فرد را دگرگون میکند. عمده افراد آمادگی مقابله با این چالش را ندارند و خواسته و ناخواسته در مسیری قدم میگذارند که زندگی آنها را تغییر میدهد.
در میگمیگریشن ما خدمتی به عنوان کوچینگ مهاجرت در نظر گرفتهایم تا شما را در مسیر مهاجرت یاری کنیم.
کوچینگ مهاجرت در موسسه میگمیگریشن توسط روانشناسان بالینی طراحی شده است که خود تجربه مهاجرت دارند و سالهاست در زمینه درمان و آموزش فعالیت میکنند.
مدل کوچینگ ما دو بخش دارد و شامل 7 مرحله است.
در بخش اولیه مختص به افرادی است که قصد مهاجرت دارند ولی هنوز به جمعبندی برای این موضوع نرسیدهاند که آیا مهاجرت هدفی مناسب برای آنهاست؟ در این بخش با متخصصین روانشناس و کوچینگ مهاجرت مشاوره میکنند تا به جمعبندی نهایی برای تصمیم خود برسند. این بخش شامل دو مرحله است:
1.مرحله دیتای اولیه
در این مرحله مراجعین اطلاعاتی درباره شرایط زندگی، اهداف و برنامه خود را در اختیار مشاور خود قرار میدهند و همچنین اطلاعات کامل و دقیقی درباره چالشها و مشکلات مهاجرت دریافت میکنند و مسیر واقعی مهاجرت برای آنها ترسیم میشود. در مرحله دیتای اولیه خواستههای فرد و شرایط او بررسی میشود و مشاور تلاش میکند تا تصویر واقعبینانهای از شرایط ارائه دهد.
2.تصمیمگیری
در این مرحله مراجعکننده به همراه مشاور به جمعبندی برای تصمیمگیری درباره مقصد، روش و زمان مهاجرت میرسند. نقش مشاور در مرحله تصمیمگیری، بازگویی و شفاف سازی تمامی جوانب کار و همچنین بررسی مزایا و معایب هر یک از گزینههاست و مراجع کننده براساس شرایط موجود باید به تصمیمگیری برسد.
بخش دوم برای افرادی است که به جمعبندی برای مقصد، زمان و نحوه مهاجرت خود رسیدهاند ولی هنوز نمیدانند که چطور و از کجا کار خود را آغاز کنند. در این بخش افراد متقاضی با یک منتور مهاجرت مشاوره میکنند و مراحل مشاوره خود را پیش میبرند. این بخش 5 مرحله دارد:
آمادهسازی
مراجع با راهنماییهای مشاور خود در مرحله قبلی به یک تصمیم دست یافته است. تصمیمی که برای اجرای آن بدون شک نیاز به آمادهسازی و فراهم کردن پیشنیازهایی دارد. در این مرحله مشاور براساس اولویتهای زمانی و درجه سختی پیش نیازها را دسته بندی میکند و با مراجعکننده به جمعبندی میرسد تا به دنبال فرآهم کردن شرایط برای مرحله اقدام باشد.
جمعآوری مدارک
در مرحله آمادهسازی شرایط مقصد و روش مهاجرتی انتخاب شده توسط مراجع کننده و مشاور بررسی میشود و مراجع کننده با کمک مشاور بخشی از پیش نیازهای اولیه را اماده میکند اما
پس از آمادهسازی وارد مرحله جمعآوری مدارک مورد نیاز برای مرحه اپلای میشویم.
اپلای
در مرحله اپلای مشاور پس از بررسی و تایید مدارک جمعآوری شده برای مراجع کننده به صورت هدفمند و دقیق برای کشور و روشی که انتخاب شده است اقدام میکند.
ویزا و سفارت
بعد از مرحله اپلای مراجعه کننده بر اساس مشاورههای تخصصی و بررسی مدارک و منابع به جمعآوری
مدارک لازم برای ویزا و همچنین اقدام برای سفارت میپردازد.
مقصد
پس از دریافت ویزا و قبل از ترک ایران مراجعه کننده با کمک مشاور به بررسی نکات و شرایطی که باید در مقصد رعایت کند میپردازد و همچنین پس از ترک ایران با بررسی جلسات به حل مسائل و چالشهایی که در مقصد با آن روبهرو میشود میپردازند.